About Coosto

Coosto is a leading content & social media marketing tool that is designed to help marketers create and distribute valuable content.

Learn more about Coosto

Pros:

Not Available

Cons:

Not Available

Coosto ratings

Average score

Ease of Use
4.3
Customer Service
4.6
Features
4.1
Value for Money
4.2

Likelihood to recommend

7.9/10

Coosto has an overall rating of 4.2 out of 5 stars based on 50 user reviews on Capterra.

Have you used Coosto before?

Share your experiences with other software buyers.

Filter reviews (50)

Esther V.
Online Marketeer in Netherlands
Building Materials, 501-1,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Never going back to Coosto

1 last year

Comments: Errors all the time, terrible support, no feedback about the support follow ups.

Pros:

The possibility to post Multicompany and engagepart

Cons:

The terrible feature to post Multicompany

Coosto Response

last year

Hello Esther, thanks for sharing your feedback. We set a high standard for ourselves, and we're so sorry to hear this was not met in your interaction with our business. We are known for our excellent customer support, ease of use and overall product quality and regret not meeting your expectations. We do value your input and will use it to make us better.

Margaret M.
Sociaal ondernemer in Netherlands
Fund-Raising, 11-50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Fan van Coosto

5 last month New

Comments: We hebben door Coosto een totaalbeeld van ons werk in één tool. De support is fantastisch. Het is niet het goedkoopste product in de markt, maar z'n geld wel waard.

Pros:

Bij Webmastery zijn we fan van Coosto. We gebruiken alle tools: van listen tot publish en engage. Bij het publishgedeelte maken we gebruik van de postoptimizer (betaal je extra voor). Bij listen van de handige alerts, die sneller zijn dan google alert. Belangrijk als het bv gaat om een kijktip.

Cons:

We kiezen soms toch voor het publish gedeelte van platforms zelf, omdat social media platforms niet alle functies ter beschikking stellen. Bv taggen op LinkedIn en video's via Instagram missen mogelijkheden. Ook bij engage blijken bepaalde berichten niet ingeladen te kunnen worden: bv reacties in Facebook groepen en mentions in LinkedIn. Dus dat moet alsnog handmatig. Deze functies zullen concurrenten van Coosto ook niet hebben.

Kristel W.
Managing partner in Netherlands
Public Relations & Communications, 2-10 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Onmisbare tool voor betekenisvolle en effectieve content!

5 last month New

Comments: Bij de start krijg je een fijne training en bij vragen krijg je snel reactie. De tool is continu in ontwikkeling en er komen steeds meer handige features bij. Ik ben groot fan!!

Pros:

Het is een totaalpakket! Van luisteren wat jouw doelgroep bezighoudt, inspiratie voor content opdoen én tips hoe je je boodschap het beste brengt, tot data vergaren om je content continu te verbeteren.

Cons:

Ik zou er geen kunnen bedenken, eerlijk waar niet!

Lonneke H.
Content marketeer en social media specialist in Netherlands
Marketing & Advertising, 11-50 Employees
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Mijn eerste ervaring met Coosto na 2 maand gebruik

3 last month New

Comments: Fijn samenwerken intern en met klanten. Ik ben niet super enthousiast over alle mogelijkheden, maar heb ook nog geen betere tool gevonden die hier wel aan voldoet.

Pros:

- inplannen - stories inplannen - berichten labelen - inhaakkalender implementatie - pdf export maken

Cons:

- geen social paid gedeelte in Coosto. - dashboard is beperkt; je kunt labels hangen aan berichten maar je kunt ze niet met elkaar vergelijken. - je betaalt (veel) per login, waardoor ik niet tegelijk met mijn collega erin kan werken wanneer we maar 1 login hebben.

Tom Z.
Channelmanager in Netherlands
Transportation/Trucking/Railroad, 10,000+ Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Krachtige tool voor social listening, engagement en reporting

5 4 months ago

Comments: Al jaren een betrouwbare leverancier; prettige, constructieve samenwerking. Coosto denkt met je mee.

Pros:

Tool werkt intuïtief. Al je social kanalen vanuit één overzichtelijk scherm behandelen, volledig customisable. Krachtige scraper waarmee je in een mum van tijd precies díe berichten vindt waar je naar op zoek was door een groot scala aan te gebruiken operators. Eenvoudige reporting o.b.v. zelf in te stellen widgets. Geeft snel inzicht in je prestaties. Goede functionele ondersteuning met altijd snelle reacties vanuit support.

Cons:

Functionaliteiten die naar tevredenheid functioneren worden soms vervangen door nieuwe functionaliteit. Dit heeft soms als gevolg dat je bepaalde processen moet herijken. Coosto is hier wel altijd erg behulpzaam en betrokken bij.

Svenja V.
Social Media Expert in Netherlands
Marketing & Advertising, 11-50 Employees
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Fijne tool!

4 last month New

Pros:

- Handig overzicht van toekomstige social media berichten - Mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere accounts - Mogelijkheid tot toevoegen van verschillende labels aan berichten - Mogelijkheid tot het maken van rapportages - Inzicht in de markt

Cons:

- Niet alle functies voor het plaatsen van berichten wordt ondersteund, waardoor sommige dingen nog steeds handmatig geplaatst moeten worden

Femke P.
Social Media Redacteur in Netherlands
Education Management, 1,001-5,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Positieve indruk van Coosto

4 last month New

Pros:

Coosto bundelt verschillende functionaliteiten, waardoor de tool veelomvattend is. Dat mist bij sommige concurrenten. Zowel voor contentplanning, (omgevings-)analyse en monitoring als webcare gebruiken wij deze tool! De ondersteuning vanuit Coosto is fijn, ze denken met je mee en helpen je waar nodig.

Cons:

Helaas zijn de mogelijkheden op sommige vlakken beperkt, zoals het taggen van personen op LinkedIn. Dit is helaas nog niet mogelijk. Gelukkig worden verbeterpunten vaak opgepakt en meegenomen in nieuwe updates. Ook is het jammer dat input vanuit Coosto niet eenvoudiger naar andere software overgebracht kan worden.

Femke R.
Webcare specialist in Netherlands
Retail, 201-500 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Overzichtelijk en snel

5 last month New

Pros:

Alle berichten en reviews komen samen in één portaal, Coosto. Voor ons scheelt dit alle aparte kanalen openen en bijhouden en daarvoor kunnen we Coosto de hele dag open laten staan en snel checken of er nieuwe berichten binnen gekomen zijn. Je kan ook filteren dat je berichten ziet die de bedrijfsnaam vermelden, zonder dat ze je taggen. Heel handig.

Cons:

Soms gooit Coosto onze koppeling met facebook er half uit waardoor niet alle instagram kanalen in coosto goed staan. Dit moeten we dan verversen en daarna staat het weer goed.

Maria W.
Klant & Communicatie in Netherlands
Utilities, 201-500 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Optimale samenwerking tussen afdelingen dankzij Coosto

4 last month New

Comments: Gebruiksvriendelijk, compleet, gemak

Pros:

Webcare en social media beheer kunnen eenvoudig via dezelfde tool plaatsvinden. Nieuwe collega's zijn snel ingewerkt. Dit maakt dat wij kortere lijnen ervaren en veel gebruiksgemak. Ook de rapportage functionaliteiten zijn echt een meerwaarde!

Cons:

Voor iedere nieuwe gebruiker komt een fee per maand bij.

Mirjam D.
Marketeer in Netherlands
Marketing & Advertising, 11-50 Employees
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Alternatives Considered:

80/20

3 4 months ago

Comments: Over het algemeen een handige en makkelijke tool, die het publiceren en monitoren van de berichten eenvoudiger maakt. Voldoet niet volledig aan mijn verwachtingen, maar een tool die alles kan bestaat simpelweg gewoon niet. ;) Voor 80% positief!

Pros:

Coosto is in veel opzichten gebruiksvriendelijk. Het grootste voordeel is dat je posts voor verschillende accounts/platformen kan publiceren, beheren en reageren vanuit 1 tool. Fijne communicatie en customer service is altijd bereikbaar en behulpzaam. Ook leuk dat de inhaakkalender kan worden toegevoegd in de contentkalender.

Cons:

Er zitten wel wat haken en ogen aan het gebruik van Coosto. Zo kun je bijvoorbeeld geen mensen taggen, werken soms bepaalde video's niet, moet je regelmatig je koppeling met social media accounts vernieuwen en zijn bijvoorbeeld deelberichten niet zichtbaar in engage, waardoor je nog steeds het orginele bericht in de gaten moet houden. De rapporten en listen omgeving vergt ook wat tijd om te begrijpen en goed te kunnen gebruiken.

Sophie V.
Social Media Specialist & Projectmanager in Netherlands
Public Relations & Communications, 51-200 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fijne software met veel data voor handen

4 last month New

Pros:

Voor digital listening gebruiken we deze software veel. Veel data voorhanden en het gebruiksgemak is goed! Ook het gebruikersgemak van de publishing en engagement module is goed. Het beheren van rollen, accounts is heel makkelijk!

Cons:

Qua design/user interface mag het wat meer met de tijd mee. De publising kalender zou meer functies mogen hebben, waardoor je 'm beter kunt inrichten op je contentstrategie met behulp van labels en dergelijke.

Silke T.
Contentspecialist in Netherlands
Civic & Social Organization, 501-1,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Alternatives Considered:

Uitgebreide opties, goede klantenservice!

4 4 months ago

Pros:

Makkelijk inplannen van content, alle nuttige informatie op 1 website, makkelijk samenwerken met het team

Cons:

Ik zou meer willen optimaliseren: een lijstje met opgeslagen hashtags kunnen aanklikken ipv steeds uit eigen bestanden kopiëren en plakken, concept captions, misschien een mediabibliotheek.

Coosto Response

4 months ago

Heel erg bedankt voor je positieve woorden, Silke. Die tips voor nieuwe functionaliteiten in Coosto waarderen we ook zeker. Nemen we mee!

Laurens V.
Operationeel directeur in Netherlands
Online Media, 2-10 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Software as a service voor optimaal gebruikersgemak, dat is Coosto voor ons!

5 4 months ago

Comments: Wij gebruiken Coosto inmiddels alweer langer dan een jaar, en dat bevalt! Het koppelen, beheren en toevoegen van subprojecten is in een handomdraai gebeurd. Mocht je er even niet uitkomen? Geen enkel probleem, want de customer care van Coosto rocks! Actie, reactie en we kunnen door. Gewoon goed geregeld, daar houden we van!

Pros:

De toepassingen van Coosto zijn continu in beweging. Wekelijks worden er updates uitgevoerd aan het systeem en dat resulteert in steeds betere functionaliteiten.

Cons:

Het enige wat hopelijk in de toekomst toegevoegd gaat worden is het geautomatiseerd plaatsen van meerdere afbeeldingen op LinkedIn. Een eerste stap zou kunnen zijn om via een notificatie meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen, zoals nu ook voor Instagram de handelswijze is. Fingers crossed en hopen dat deze functionaliteit in de toekomst geboden gaat worden!

Coosto Response

4 months ago

Hi Laurens, top dat je tevreden bent over Coosto. Het automatisch publiceren van meerdere afbeeldingen op LinkedIn zou zomaar eens binnenkort geïntroduceerd kunnen worden...;) Update 2-2-2022: We hebben de gevraagde functionaliteit inmiddels toegevoegd aan Coosto! :)

Wouter V.
Medewerker klantrelatie in Netherlands
Insurance, 501-1,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Gebruikerservaring medewerker webcare

4 4 months ago

Comments: Zeer positief

Pros:

Coosto kan door middel van zoektermen op socialmedia vinden wat er over het bedrijf, product en dienstverlening wordt geschreven. Hierop kan dan op worden gereageerd geanticipeerd. Er kunnen goede kwalitatieve rapportages worden uitgedraaid. Het sentiment is heel goed meetbaar vanuit deze rapportages.

Cons:

In de engagement zijn de berichten niet op datum te rangschikken

Coosto Response

4 months ago

Hi Wouter, superfijn dat je tevreden bent over Coosto. Ik weet niet precies wat je bedoelt met het sorteren op datum van berichten in Engage. Dat zou namelijk wel moeten kunnen. Ik zal je Customer Success Manager vragen om hierover even contact met je op te nemen.

Marli K.
Communicatie adviseur en online mediaspecialist in Netherlands
Mental Health Care, 1,001-5,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fijne software die het werk makkelijker maakt

4 4 months ago

Pros:

De gemakkelijkheid waarmee je door Coosto je verschillende social media kanalen kunt beheren, is fantastisch. Daarnaast biedt het ook hele fijne aanvullende functionaliteiten, zoals het goed kunnen monitoren van wat er speelt, het onderhouden van de webcare en het snel en makkelijk inzien van verschillende soorten statistieken.

Cons:

In enkele gevallen zijn er na de implementatie van nieuwe functionaliteiten technische storingen. Ook komen deze wel eens random voor in bijvoorbeeld het willen instellen van bepaalde data. Dit is wel altijd snel weer opgelost.

Coosto Response

4 months ago

Dank je wel voor je review, Marli :)

Dries B.
communicatie ambtenaar in Belgium
Public Policy, 501-1,000 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Tool met veel mogelijkheden

4 4 months ago

Pros:

Overzichtelijke en eenvoudige 'engage' functie. Het overzicht van de verschillende media kanalen biedt veel voordelen. Je kan makkelijk al jouw media opvolgen en communiceren met klanten vanop 1 scherm. Uitgebreide reporting functie met allerlei mogelijkheden om jouw campagnes en berichten op te volgen.

Cons:

Bepaalde functionaliteiten/berichten werken niet of zijn niet zichtbaar in 'engage'. Dan moet je alsnog het originele bericht opzoeken. Publish functie heeft voor ons minder nut, aangezien facebook business dit ook voorziet.

Coosto Response

4 months ago

Dank je wel voor de review, Dries. Mocht je het idee hebben dat een bericht onterecht ontbreekt in Engage, kun je contact opnemen met ons Supportteam. Ze kijken graag met je mee, en kunnen de Engage-feeds eventueel voor je aanpassen.

Madelon T.
Marketing Manager in Belgium
Wholesale, 11-50 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Super fijn social media mangagingsysteem voor groot en klein bedrijf

5 4 months ago

Comments: Ik werk al enkele jaren met Coosto (bij verschillende bedrijven) en het bevalt me heel goed. Als beheerder van de social media kanalen binnen het bedrijf geeft het me goed overzicht, biedt het effectiviteit en tijdwinst en kan ik gemakkelijk rapportages maken.

Pros:

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, fijne rapportages

Cons:

Op dit moment ervaar ik geen nadelen binnen de tool.

Coosto Response

4 months ago

Daar doen we het voor, Madelon! En goed nieuws: we blijven Coosto doorontwikkelen, dus er komen in de toekomst nog veel meer handige functionaliteiten aan.

Wendy T.
Consulent Communicatie in Belgium
Legislative Office, 201-500 Employees
Used the Software for: 6-12 months
Reviewer Source

Review W Truyens (PZ CARMA)

4 4 months ago

Comments: het klaarzetten van posts / ideeen in de social media agenda zodat het diensthoofd deze kan nagaan en goedkeuren (eventueel een aanpassing doen). het inplannen spaart veel tijd uit. Jammer dat het gebruik van Instagram in Coosto niet zo goed werkt. Ook bij het plaatsen van story's ben je beperkt indien je coosto gebruikt.

Pros:

Product is redelijk gemakkelijk in gebruik. Klantendienst is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Duidelijk overzicht van de sociale media planning. Inhaakkalender ook een pluspunt.

Cons:

gebruik van instagram in de coosto app werkt voor ons niet naar behoren. Post worden vaak niet gepost. Het feit dat je af en toe de connectie terug moet leggen is ook een minpunt.

Coosto Response

4 months ago

Dank je wel voor de review, Wendy. We blijven werken aan het uitbreiden van onze functionaliteiten, ook op het gebied van Instagram. Wanneer het externe tools (zoals Coosto) mogelijk wordt gemaakt om direct Stories te posten, gaan we er zeker mee aan de slag!

Kristel F.
Online marketeer in Netherlands
Leisure, Travel & Tourism, 51-200 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Tevreden gebruiker

4 4 months ago

Pros:

Coosto is een aanrader voor iedere marketeer die meerdere social media kanalen en review websites bij moet houden. Alle berichten komen binnen op dezelfde plek, dit maakt het overzichtelijk. Reageren op opmerkingen, privéberichten, reviews en het creëren en inplannen van posts in dezelfde tool is ideaal. Kortom, een tevreden gebruiker!

Cons:

Voor WhatsApp moet je flink bijbetalen, dat is het grootste nadeel vind ik.

Coosto Response

4 months ago

Wij zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn! Dank voor je positieve review, Kristel!

Samira E.
communicatiemedewerker in Netherlands
Higher Education, 1,001-5,000 Employees
Used the Software for: 1-5 months
Reviewer Source

Review Coosto

4 4 months ago

Comments: Ik vind het erg fijn dat ik via Coosto eigenlijk bijna alles kan doen wat betreft social media. Ik hoef niet meer per account in te loggen, posts te plannen en te engagen.

Pros:

De belangrijkste voordelen voor ons is dat je op een gemakkelijke manier post kan inplannen. Wij werken met veel accounts, waardoor je vaak het overzicht een beetje kwijt bent. Daarnaast kan je vanuit Coosto engagen op een gemakkelijke manier, zonder te hoeven inloggen op alle accounts. Alles kan vanuit één plek.

Cons:

Ik vind het onhandig dat ik bijvoorbeeld geen stories of reels kan inplannen. Ik weet dat dit te maken heeft met wat de platforms toelaten, maar het zou voor ons een grote stap zijn. Ook omdat alle platformen steeds meer nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Coosto Response

4 months ago

Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Wat betreft nieuwe functionaliteiten van social platformen: zodra we de toegang krijgen om dit soort features in ons product te gaan aanbieden, zijn we er als de kippen bij!

Darius V.
Marketing- en Communicatiemedewerker in Netherlands
Events Services, 11-50 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Easy to learn, hard to master

4 4 months ago

Comments: Coosto scheelt enorm veel tijd doordat je niet hoeft te schakelen tussen alle platforms.

Pros:

Alles op één plek hebben is ideaal. Het geeft veel overzicht.

Cons:

Sommige bestanden (foto, video) zijn niet te uploaden via Coosto maar moeten via het platform zelf. Niet alle cijfers komen overeen met de platforms zelf. Het gebruik van de statistieken is niet heel gebruiksvriendelijk met het opzetten ervan, dat kan makkelijker.

Coosto Response

4 months ago

Goed dat je aanstipt waar we nog verder in kunnen verbeteren, Darius. We nemen jouw punten zeker mee om Coosto nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we daarbij deels afhankelijk zijn van de mogelijkheden die de social media platformen aan externe tools zoals Coosto bieden (qua foto- en video-upload). Neemt niet weg dat we elke kans op verbetering met beide handen zullen aangrijpen!

Eva G.
Coordinator Verkoop & Marketing in Netherlands
Construction, 201-500 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Alles in een oogopslag

4 4 months ago

Comments: Ik vind het een fijn en overzichtelijk programma, zeker wanneer je in een team werkt. Iedereen ziet alles in een oogopslag en het is heel gebruiksvriendelijk.

Pros:

Het is super fijn dat wanneer je facebook pagina's onder je hoede hebt, je maar 1 post hoeft te maken en die overal kunt plaatsen. Je ziet heel handig wat er die dag/week/maand gedaan is.

Cons:

Je zou moeten kunnen filteren op memo's. Wanneer ik een rapportage maak voor een bepaalde pagina worden ALLE memo's geladen terwijl die niet van toepassing zijn op die pagina. Heel irritant.

Jordi N.
Online Marketeer in Netherlands
Higher Education, 5,001-10,000 Employees
Used the Software for: 1+ year
Reviewer Source

Goede tool die doet wat 'ie moet doen!

4 4 months ago

Pros:

Deze tool biedt een compleet pakket om je social media te managen, van publiceren tot webcare, tot het afstruinen van het internet naar mensen die praten over jouw bedrijf. De modules sluiten goed op elkaar aan , wat het prettig maakt om ermee te werken. Social media koppelen gaat naadloos.

Cons:

De listen-module is moeilijk te doorgronden op sommige momenten als je niet dagelijks met deze software aan de slag gaat om zoekquery's te bouwen. Het duurt dus echt wel even voor je dit onder de knie hebt en dan nog zul je jezelf af en toe afvragen waarom je geen tot weinig zoekresultaat ziet.

Coosto Response

4 months ago

Dank voor je review, Jordi! Goed om te lezen dat je de integratie van de verschillende onderdelen van Coosto prettig vindt werken. Daarnaast willen we graag dat iedere marketing- en communicatieprofessional moeiteloos inzichten uit Coosto kan halen. We blijven daarom hard werken aan de gebruiksvriendelijkheid van onze tool.

Thijs V.
Social Media Manager in Netherlands
Education Management, 1,001-5,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Fijne tool voor social media managers

5 4 months ago

Pros:

Geïntegreerd pakket voor social listening, publishing en webcare Nederlandse basis, dus makkelijk communiceren met de helpdesk Integratie met modules voor RTV en printmedia mogelijk Uptodate met de mogelijkheden die de social platforms bieden

Cons:

De app van Coosto mist functionaliteit en is niet altijd even stabiel

Rianne V.
Communicatieadviseur in Netherlands
Higher Education, 1,001-5,000 Employees
Used the Software for: 2+ years
Reviewer Source

Handige tool

4 4 months ago

Pros:

Coosto helpt mij om op een eenvoudige manier vooraf berichten in te plannen. Zo behoud je het overzicht en kun je de content van de berichten beter stroomlijnen.

Cons:

Coosto biedt ook tools om berichten en interactie op social media te kunnen monitoren. Dit goed instellen en ook daadwerkelijk gebruiken in de dagelijkse praktijk, vraagt wat oefening en tijd. Heb je die tijd en ben je een beetje handig, dan heeft het zeker meerwaarde.

Coosto Response

4 months ago

Dank je wel voor de positieve recensie, Rianne. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben bij het instellen van onze Listen-omgeving, dan kun je ook altijd contact opnemen met je Customer Success Manager of het Supportteam. Ze helpen je graag verder op weg!